Lyd-bilde-data

Vår avdeling for forbrukerelektronikk

Vår avdeling på Aurskog senter forhandler tv, data, telefoni, musikkinstrumenter og tilbehør. Her finner du også kommunens største utvalg av batterier.

  • Aurskog elektriske dataservice

    Aurskog elektriske tilbyr dataservice som rens, virusfjerning, oppgradering.

    Data: Salg av pc og tilbehør som skrivere, mus, tastatur, nettverks-produkter, skjermer, lagringsenheter, ladere, batterier, vesker og kabler

  • Dataservice (rens av pc, fjerning av virus, feilsøking/oppgradering)
  • Canal Digital (satellitt): Salg av abonnement med dekoder, antenne og montering. Justering av parabol. Oppgradering av dekodere og antenner.
  • Telefoni : Salg/service av mobiltelefoner, fasttelefoner og alt av tilbehør som ladere, vesker, skjermbeskyttelse, powerbanks osv.
  • Utlevering av modem, dekodere og cam for Romerike Bredbånd

Styrken vår ligger i support. Foruten salg av TV/brunevarer tilbyr butikken hjemkjøring og montering samt retur av gammelt utstyr. Mobiltelefoner og pc leveres ferdig satt opp utenekstra kostnad, og vi er også behjelpelig med å kopiere over brukerdata fra eldre enheter dersom kunden ønsker det.

Morgan gitarer aurskog

Aurskog Elektriske fører gitarer og musikkutstyr fra bl.annet Morgan

Vi er nå eneste butikken mellom Mysen,Kongsvinger og Oslo som forhandler musikkinstrumenter. Musikkavdelingen er ikke stor, men til stor hjelp dersom du plutselig trenger gitarstrenger, kabler eller annet småtteri.

Større produkter som PA, mixere, scenelys skaffer vi på kort tid, og vi forhandler en rekke kjente merker via Benum, Lydrommet og andre.

 

 

Canal Digital logoFra forgjengeren ABC Electronics har vi arvet montering/service av parabol og antenner. Som forhandler for Canal Digital satellitt  har vi dekodere, antenner, lnb (hoder) på lager til enhver tid. Vår erfarne montør hjelper deg å få bildet på skjermen. Trenger du å få justert parabolen så bare kontakt oss. Fordelen med dette er vesentlig raskere levering enn om du bestiller det på nett.

 

Telenor logo

Som Telenorforhandler tilbyr vi mobilabonnement, sim-kort og support på dette. Glemt pinkode? Ikke noe problem, bare kom hit så hjelper vi deg (husk legitimasjon).

 

Butikken vår ligger ved Kiwi i Aurskog senter
Telefon : 63 86 23 70
E-post : lbd@aurskogelektriske.no
Adresse: Senterveien 9, 1930 Aurskog
Vår facebookside : fb.me/aurlydbildedata/