Musikkforretning på Aurskog Senter

Aurskog-Hølands eneste musikkforretning

Gitarstrenger

Det er ikke så mange musikkforretninger igjen, og vi er vel den eneste mellom Mysen, Kongsvinger og Lillestrøm (Viken). Vi holder til i Aurskog-Høland, i Aurskog. Veldig nær Bjørkelangen, og ca. 25 minutter fra Lillestrøm.

Vår lille butikk på Aurskog Senter har et utvalg av rimelige kassegitarer og rekvisita. Vi forsøker alltid å ha det mest prekære av strenger, kabler, stativer og annet rekvisita som musikeren plutselig måtte behøve.
Det er ikke få ganger at f.eks. musikere har kommet løpende inn for å kjøpe strenger, kabel eller mikrofoner i siste liten. Spesielt under dager som Bjørkelangen Musikkfestival og Aurskog Marten.

I tillegg skaffer vi ganske mye på bestilling. Vi har allerede levert bandpakker til institusjoner, skoler osv. Band i nærområde har kjøpt PA, scenelys, røykmaskin osv.
Så er det noe du trenger? Bare gi oss beskjed, for vi fikser det meste!

Strengeskift og justeringer

Hvis du ikke kan skifte strenger selv så utfører vi gjerne dette for deg. Små justeringer er også mulig å få gjort her. Større reparasjoner og justeringer av gitarer bør sendes til profesjonelle, og her har vi kontakter dersom det trengs.


En rekke gode leverandører av musikkinstrumenter og musikkutstyr

Produktene og avtalene tok Raymond med seg da han begynte å jobbe her i 2013. Han hadde allerede gjort en del leveranser til skoler etc. via sitt firma Pickfactory. Plutselig fikk denne butikken et lite musikkhjørne 🙂

Etterhvert ble vi forhandler for flere større firmaer. Det gjør at vi nå kan levere større produkter som lydsystemer osv. på bestilling.

Noen av våre leverandører og hva dem leverer.

  • Benum – Adamson, Allen & Heath, Countryman, Fostex, Genelec, König & Meyer, Renkus-Heinz, Rufo, Shure, Zoom og flere.
  • Firstaudio – Totalleverandør på lyd, lys og bildeprodukter
  • Luthman Nordic – (under oppdatering)
  • Lydrommet – AKG, Crown, DBX, JBL, Lexicon, Soundcraft, Focusrite, Sennheiser, Neumann og flere.
  • Lydsystemer – Produkter i alle prisklasser til PA, studio, teater, kringkasting. Merker som f.eks. Adam Audio, d&b, DPA, Presonus og flere.
  • Morgan Instruments – Stort utvalg av strengeinstrumenter, tangentinstrumenter og rekvisita.
  • Polysonic – Cataluna, Casio, Cry Baby, Dixon, Dunlop, Everdeen, Laney, MXR, North Star, Norman, Røde, Shadow og flere
  • Prolyd“Prolyd har siden etableringen av selskapet i 1996 vokst til å bli et av de ledende selskapene for prosjektering, leveranse og installasjon av profesjonelt lydutstyr i Norge”
  • Prostage – Kvalitetsprodukter innenfor segmentene lyd, lys, AV og sceneutstyr
Gitarstrenger fra Dunlop
Dunlop strenger er et rimelig alternativ som du finner i vår musikkforretning på Aurskog.